Servicii

Matrici progresive Raven


MATRICI PROGRESIVE RAVEN - pentru evaluarea inteligentei persoanelor cu varsta cuprinsa intre 6 şi 80 de ani si are indiactori psihometrici care atesta valoarea sa in evaluarea inteligentei, testul permitand o masurare acurata a proceselor intelectuale ale copiilor si adultilor.
Testul Standard este alcatuit din 60 de itemi organizati pe cinci serii (A, B, C, D si E) a cate 12 probleme. In cadrul fiecarei serii solutia primei probleme este cat se poate de evidenta. Solutiile la problemele care urmeaza, se bazeaza pe strategiile care au condus la gasirea solutiilor precedente si devin din ce in ce mai dificile. Ordinea itemilor ofera antrenamentul necesar intelegerii metodei de lucru. Cele cinci serii ofera cinci oportunitati de a deprinde planificarea necesara rezolvarii problemelor si cinci evaluari progresive ale aptitudinilor intelectuale ale individului. Pentru mentinerea interesului si evitarea oboselii, fiecare problema este prezentata intr-o maniera clara si pe cat posibil aspectuoasa.

Instrument psihologic: Matrici Progresive Raven

Categoria de varsta: 6 – 80 ani

Implicatii: Testul este alcatuit din cinci seturi sau serii de imagini/diagrame lacunare, in care apar modificari seriale, simultan in doua dimensiuni. Fiecare diagrama are o parte lipsa, iar persoana testata trebuie sa o identifice intre alternativele de raspuns care ii sunt oferite.

Durata: 40 min.

Tarif: 150 lei


Oferte speciale

Cadoul nostru de Iepuras :)
Afla ce meserie ti se potriveste si ce competente ai nevoie sa-ti...

Urmariti-ne si pe

Galerie foto