Servicii

Evaluarea trasaturilor de personalitate


EVALUAREA TRASATURILOR DE PERSONALITATE - In sens larg, personalitatea are in vedere omul, in totalitatea insusirilor personalitatii urmarind relatiile in ambianta socio-culturala in care se dezvolta. Altfel spus, personalitatea reprezinta sinteza particularitatilor psiho-individuale in baza carora individul evolueaza.
In sens restrans, personalitatea este individualitatea care incorporeaza insusirile fizice si psihice proprii care si-a asimilat unele valori spirituale si este capabila sa creeze noi valori.
In structura personalitatii intra urmatoarele componente: dinamica (temperamentul), intelectuala (capacitatea intelectuala) si componenta relationala sau de caracter.
De asemenea, personalitatea evidentiaza punctele forte si abilitatile care faciliteaza dezvoltarea profesionala. Anumite trasaturi de personalitate pot afecta pozitiv sau negativ capacitatea de a forma si mentine relatii eficiente cu ceilalti, de a lua decizii corecte, de a gestiona situatiile de stres, etc.
Instrument psihologic: NEO FFI  este forma scurta a Inventarului de Personalitate NEO Revizuit (Revised NEO Personality Inventory) care evalueaza constructele clasice ale modelului Big Five. Acesta masoara cinci dimenisiuni ale personalitatii: Nevrotism, Extraversie, Deschidere catre Experiente, Agreabilitate, Constiinciozitate.
 
Categoria de varsta: peste 14 ani

Implicatii: Completarea unui set de chestionare.                

Durata: 20 min.

Tarif : 120 lei


Oferte speciale

Cadoul nostru de Iepuras :)
Afla ce meserie ti se potriveste si ce competente ai nevoie sa-ti...

Urmariti-ne si pe

Galerie foto