Servicii

Consiliere individuala


CONSILIERE INDIVIDUALA - este o interventie psihologica care se   adreseaza persoanelor aflate in situatii de criza, sau care se afla in impas în ceea ce priveste rezolvarea unor situatii din viata personala sau profesionala, in scopul optimizarii, autocunosterii si dezvoltarii personale sau in scopul preventiei si remiterii problemelor emotionale, cognitive si de comportament. Persoanele care apeleaza la consiliere psihologica sunt persoane sanatoase, care au nevoie de consiliere pentru a gasi solutii legate de problemele cu care se confrunta. Urmareste dezvoltarea personala, autocunoasterea si adaptarea cat mai eficienta la mediu prin sporirea unor abilitati si capacitati.
Utilitatea unei consilieri - este de folos in problemele de adaptere scolara, sociala, relationala, in gestionarea conflictelor personale si familiale, in caz de probleme de identitate, pentru dezvoltarea si valorificarea potentialului propriu, a resurselor personale.
Consilierea se poate desfasura in format clasic “fata in fata”, on-line (video-chat) sau hibrid (atat clasic cat si on-line).
Beneficii:
- Cresterea increderii de sine;
- Dezvoltarea autonomiei personale;
- Relationarea armonioasa cu cei din jur;
- Gestionarea eficienta a situatiilor de criza, de exemplu: a divortului sau separarii, a perioadei de doliu, a tensiunilor din relatia de familie sau de cuplu, etc.
Durata: 50 min.
Tarif: 90 lei

 


Oferte speciale

Cadoul nostru de Iepuras :)
Afla ce meserie ti se potriveste si ce competente ai nevoie sa-ti...

Urmariti-ne si pe

Galerie foto