Detalii

Oferte


Cadoul nostru de Iepuras :)
Afla ce meserie ti se potriveste si ce competente ai nevoie sa-ti imbunatatesti pentru a profesa in domeniul dorit!

Personalitatea vocationala a fiecaruia reflecta o combinatie intre cele 6 tipuri vocationale: realist, investigativ, artistic, social, intreprinzator si conventional. O evaluare cat mai realista a profilului vocational ne ajuta sa facem o alegere buna in ceea ce priveste viitorul traseu educational, astfel incat, pe viitor, sa fim multumiti de alegerea facuta, sa avem satisfactie academica si profesionala si sa ne exercitam meseria cu mult drag. 

Domino Smart Cons - Centru de dezvoltare personala- realizeaza gratuit, in perioada 18-29 aprilie 2016, evaluarea profilului vocational pentru elevi cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani atat la sediul nostru (in special pentru cei ce locuiesc in Bucuresti), cat si in sistem online (pentru cei ce locuiesc in alte judete). 
Evaluarea profilului vocational se realizeaza cu ajutorul unei platforme specializate si presupune completarea unui set de 3 chestionare de interese, valori si aptitudini. La finalul evaluarii, elevii vor invata sa se cunoasca mai bine,sa exploreze lumea ocupatiilor, semnificatia unui profil vocational, sa exerseze luarea unei decizii, vor avea acces la resurse teoretice si practice si vor afla ce profesii se potrivesc in raport cu profilul lor.

Pentru a beneficia de aceasta evaluare este necesara transmiterea unei solicitari din partea dvs pe adreasa noastra de email (domino.smartcons@yahoo.com sau dsc@dominosmartcons.ro). Ulterior solicitarii Dvs., va vom contacta pentru a stabili o programare.

 

Vino impreuna cu 5 prieteni si beneficiati fiecare de o reducere de 50 lei la Orientarea in cariera si Evaluarea profilului vocational si 100 lei la Consiliere si orientare. 

 

Detalii la telefon 031.107.49.55 sau 0786.391.743

 

Va asteptam cu drag!


Oferte speciale

Cadoul nostru de Iepuras :)
Afla ce meserie ti se potriveste si ce competente ai nevoie sa-ti...

Urmariti-ne si pe

Galerie foto